Kress robotmaaiers
06-16561714 / 0488-452565 Industrieweg 5c Andelst

Uw Kress Dealer

Is de specialist in Kress robotmaaiers! Wij Justin en Etwin  (JEtuinmachine.nl)  als eerste officiële dealer van Kress robotmaaiers in nederland zetten ons in op hoogwaardige kwaliteit, deskundigheid en uitstekende service. Of je nu een particuliere tuin hebt of verantwoordelijk bent voor groenonderhoud bij bedrijven, wij nemen de tijd voor u en hebben de perfecte oplossing voor jouw gazon.

Verkoop van Kress Robotmaaiers: Ontdek de nieuwste innovaties op het gebied van robotmaaiers. Kress staat bekend om geavanceerde technologie en betrouwbaarheid. Wij bieden een breed scala aan modellen die passen bij elke behoefte en tuinomvang.

Professionele Installatie: Laat de installatie over aan onze ervaren experts. Wij zorgen ervoor dat jouw Kress robotmaaier perfect is afgestemd op de specificaties van jouw tuin. Een vakkundige installatie garandeert een optimale werking en langdurige prestaties.

Onderhoudsservice: Om de levensduur en efficiëntie van je robotmaaier te waarborgen, bieden wij een uitgebreide onderhoudsservice. Van periodieke controles tot het verhelpen van eventuele storingen – wij staan paraat om jouw Kress robotmaaier in topconditie te houden.

Wij als Kress dealer bieden je:

  • Deskundig Advies: Ons team van experts staat klaar om je te adviseren bij het kiezen van de juiste robotmaaier voor jouw situatie.

  • Service Op Maat: Of je nu particulier bent of verantwoordelijk voor groenbeheer bij bedrijven, wij bieden een service die is afgestemd op jouw specifieke behoeften.ook op zaterdag 

  • Kwaliteit Gegarandeerd: Als officiële Kress dealer verzekeren wij je van hoogwaardige producten en service.

Ontdek het gemak en de precisie van Kress robotmaaiers bij Kress dealer JETuinmachine. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of een offerte op maat. Laat jouw Kress robotmaaier het werk doen en geniet van een perfect onderhouden tuin, seizoen na seizoen!

Voor de juiste ondersteuning en rijstijden ,werken wij tot maximaal 80 km vanaf Andelst. 

meer Dealers in nederland bel ons 0031616561714 of vind u op kress.com

Contact Robotmaaiers met grensdraad Robotmaaiers zonder grensdraad

Top