Kress robotmaaiers
06-16561714 / 0488-452565 Industrieweg 5c Andelst

Kress Robotmaaiers met en zonder grensdraad

Bij Kress omarmen we innovatie en streven we naar baanbrekende oplossingen voor gazonverzorging. Onze robotmaaiers bieden geavanceerde functies, waaronder modellen met grensdraad en grensdraadvrije opties. Lees verder om het verschil te ontdekken en te begrijpen welke optie het beste bij jouw behoeften past.

Kress Robotmaaiers Met Grensdraad:

De Kress robotmaaiers met grensdraad maken gebruik van geavanceerde navigatietechnologie. Een draad wordt rondom het te maaien gebied gelegd, waardoor een virtuele grens ontstaat. Deze draad fungeert als een gids voor de robotmaaier en helpt bij het nauwkeurig afbakenen van het maaigebied. Deze optie is ideaal voor complexe tuinen met diverse zones, bloemperken of obstakels. Het biedt een hoge mate van precisie en maakt een gedetailleerde aanpak mogelijk.

Voordelen van Kress Robotmaaiers Met Grensdraad:

 • Nauwkeurige afbakening van maaigebied.
 • Geschikt voor tuinen met complexe lay-outs.
 • Specifieke aanpassingen per zone mogelijk.

Kies voor een Robotmaaier Met Grensdraad Als:

 1. Complex Tuinontwerp: Als je tuin complexe kenmerken heeft, zoals meerdere zones, bloemperken, of obstakels, is een robotmaaier met grensdraad ideaal. Het grensdraad dient als een nauwkeurige geleider, waardoor je de robotmaaier kunt beperken tot specifieke gebieden. Daar waar het grensdraad kan worden aangebracht ben je verzekerd van een goe maairesultaat.

 2. Nauwkeurige Aflijning Nodig Is: Als je een zeer gedetailleerde afbakening van het maaigebied wilt, is een grensdraad een uitstekende keuze. Het biedt de mogelijkheid om de robotmaaier zeer specifieke instructies te geven over waar hij wel en niet moet maaien, mits het grensdraad er kan worden aangebracht.

 3. Meerdere Zones Beheerd Moeten Worden: In tuinen met verschillende zones met specifieke maai-instellingen of waar je wilt dat de robotmaaier zich op verschillende plekken concentreert, is een grensdraad handig. Hiermee kun je de robotmaaier programmeren om verschillende delen van de tuin op verschillende tijden te maaien.

Kress Robotmaaiers Zonder Grensdraad:

Voor diegenen die op zoek zijn naar ultiem gebruiksgemak, biedt Kress grensdraadvrije robotmaaiers. Deze intelligente maaiers maken gebruik van geavanceerde sensoren en navigatietechnologieën om autonoom door de tuin te bewegen. Ze herkennen natuurlijke grenzen, zoals obstakels, paden en bloemperken, zonder de noodzaak van een grensdraad. Deze optie is perfect voor tuineigenaren die streven naar een moeiteloze gazonverzorging zonder voorafgaande installatie.

Voordelen van Kress Robotmaaiers Zonder Grensdraad:

 • Geen grensdraad zichtbaar in uw tuin.
 • Autonome navigatie op basis van intelligente sensoren.
 • Eenvoudige installatie en direct klaar voor gebruik.
 • Mogelijkheid om overtesteken bij paden en wegen.
 • Maait efficiĆ«nt in banen.

De keuze tussen een robotmaaier met grensdraad en een zonder grensdraad hangt af van verschillende factoren en jouw specifieke behoeften als tuineigenaar. Hier zijn enkele overwegingen om te bepalen wanneer je voor grensdraad moet kiezen en wanneer niet:

Kies voor een Robotmaaier Zonder Grensdraad Als:

 1. Grote terreinen Installaties. Sportvelden. Golfbanen. Openbare parken. Tel maar op. Onbemand maaien is de ideale oplossing voor tal van toepassingen, met een stil, emissievrij grasbeheer en bedrijfskosten die slechts een fractie van bemand maaien bedragen.

 2. Installatie zonder draad Gewenst Is: Wil je geen zichtbare draden in je tuin, dan is een robotmaaier zonder grensdraad een goede keuze. Deze modellen maken gebruik van geavanceerde sensoren om virtuele grenzen in je tuin te herkennen, zonder dat je een fysieke draad hoeft te installeren.

 3. Tuin Heeft Natuurlijke Grenzen: Als je tuin natuurlijke grenzen heeft, zoals paden, opritten, of bomen die dienen als duidelijke aan te geven scheidingen, kan een robotmaaier zonder grensdraad goed werken. De sensoren van de maaier kunnen deze virtuele grenzen na het uitzetten van de installateur detecteren en automatisch de juiste route volgen.

Uiteindelijk hangt de keuze af van de specifieke lay-out van je tuin en je persoonlijke voorkeuren met betrekking tot gemak en precisie.

Welke je ook kiest, met Kress ben je verzekerd van hoogwaardige prestaties en gazonverzorging op maat. Ontdek vandaag nog het verschil en geniet van een zorgeloos, prachtig gazon, aangedreven door de innovatieve technologieën van Kress.

Bekijk ook: Robotmaaier Andelst

Heb je vragen? Bel gerust! 06-16561714 Etwin Veens.

Contact Robotmaaiers met grensdraad Robotmaaiers zonder grensdraad

Top