Kress robotmaaiers
06-16561714 / 0488-452565 Industrieweg 5c Andelst

Kress RTKn Robotmaaier maaien zonder draad

De toekomst van onbemand maaien is nu

Met de nieuwe Kress RTKn robotmaaier is maaien zonder draad voor tuinen van 600m2 tot 24000 m2. De m2 die worden aangegeven zijn de m2 die de robot kan maaien in 1 week 1x. Ze werken efficiënt in parallelle in de app verzetbare lijnen en verplaatsen zich automatische van het ene gebied naar het andere, alsof ze door mensen worden bestuurd. Over een pad of stoep en zelfs door het hek of poort, geen behoefte aan grensdraden of antennes.

Meer weten? wij zijn werkdagen telefonisch bereikbaar van 8 uur tot 20 uur. Onder nummers 0488452565 of 0616561714, een afspraak maken in de showroom kan natuurlijk ook, zodat u rustig kunt kijken en beleven welke Kress robotmaaier zonder draad of een Kress robotmaaier met draad bij u past. Dit kan ook in de avond of op zaterdag. Om tijd vrij te maken en u goed te woord te staan plannen graag met u een afspraak. U kunt hiervoor het formulier onderaan de pagina invullen, bellen of Whats-app bericht sturen.

robotmaaier zonder draad

Installatie met jaar contract

€ 450,00
Prijs ex. 21% BTW 371,90

Hoe werkt het...Dankzij de satelliettechnologie kunnen de maaiers binnen precieze draadvrije grenzen werken. Het enige wat u nodig hebt is uw mobiele telefoon en de KRESS RTKn app. De KRESS RTKn is niet zelf te instaleren hiervoor heeft u het installatie pakket nodig .zo kan door de installateur in uw tuin verschillende zones worden gecreëerd, stukken kunnen worden uitgesloten(noGo) of paden kunnen worden gemaakt(NoMo) in de app kunt u de hoogte, richting, tijden van maaien en alarm instellen zodat u zelf controle krijgt over Uw maairobot zonder draad. De RTKn-technologie van Kress maakt gebruik van het wereldwijde satellietnavigatiesysteem (GNSS) voor autonome geo-ruimtelijke plaatsbepaling met een nauwkeurigheid van 2 tot 5 meter, en past vervolgens real-time kinematische (RTK) correctiegegevens toe om precisie op centimeterniveau te bereiken.

Er was eens… In het verleden moest bij robotmaaiers een draad langs de omtrek van het werkgebied worden gelegd. Maaiers volgden een willekeurig patroon, zodat ze alleen relatief kleine gazons konden bewerken. Grotere oppervlakken moesten nog steeds worden onderhouden met door mensen bediende gazontractoren of zero turn.

Wat heeft baat bij Kress RTKn? Grote terreinen Installaties. Sportvelden. Golfbanen. Openbare parken. en in 2024 ook de kleinere tuinen. Tel maar op. Onbemand maaien met een robotmaaier zonder draad is de ideale oplossing voor tal van toepassingen, met een stil, emissievrij grasbeheer en bedrijfskosten die slechts een fractie van bemand maaien bedragen.

Voordelen van Kress robotmaaier zonder grensdraad:

  • Geen zichtbare grensdraad in uw tuin.
  • Autonome navigatie door intelligente sensoren.
  • Eenvoudige installatie en direct klaar voor gebruik.
  • Mogelijkheid om over-te-steken bij paden en wegen.
  • Maait efficiënt in banen.

De keuze tussen een robotmaaier met grensdraad en een zonder grensdraad hangt af van verschillende factoren en jouw specifieke behoeften als tuineigenaar. Hier zijn enkele overwegingen om te bepalen wanneer je voor grensdraad moet kiezen en wanneer niet:

Kies voor een Robotmaaier zonder grensdraad Als:

  1. Grote terreinen Installaties. Sportvelden. Golfbanen. Openbare parken. Tel maar op. Onbemand maaien is de ideale oplossing voor tal van toepassingen, met een stil, emissievrij grasbeheer en bedrijfskosten die slechts een fractie van bemand maaien bedragen.

  2. Installatie zonder draad Gewenst Is: Wil je geen zichtbare draden in je tuin, dan is een robotmaaier zonder grensdraad een goede keuze. Deze modellen maken gebruik van geavanceerde sensoren om virtuele grenzen in je tuin te herkennen, zonder dat je een fysieke draad hoeft te installeren.

  3. Tuin Heeft Natuurlijke Grenzen: Als je tuin natuurlijke grenzen heeft, zoals paden, opritten, of bomen die dienen als duidelijke aan te geven scheidingen, kan een robotmaaier zonder grensdraad goed werken. De sensoren van de maaier kunnen deze virtuele grenzen na het uitzetten van de installateur detecteren en automatisch de juiste route volgen.

Contact
Top