Kress robotmaaiers
06-16561714 / 0488-452565 Industrieweg 5c Andelst

KC100.9 Kress 60V 42cm snoerloze borstelloze grastrimmer

Accessoires

Prijs: € 507,39

Prijs exclusief 21% BTW 419,33

Artikelnummer: KC100.9
Levertijd: Voorjaar 2023

Kress 60V 42cm snoerloze borstelloze grastrimmer - zonder accu en lader
KC100.9

 

De eerste echte snoerloze oplossing voor commerciële lijntrimmertoepassingen elimineert elke noodzaak voor benzine. Met een revolutionair accu- en laadsysteem zijn er geen zorgen over een tekort aan vermogen voor die grote terreinen die uitgebreid getrimd moeten worden. De door Kress ontworpen borstelloze motor levert een uitzonderlijk vermogen voor het trimmen van gemanicuurde gazons of het aanpakken van hoog onkruid in overwoekerde gebieden. Het ontwerp van de trimmerkop biedt een hoog niveau van duurzaamheid en snellaadfuncties, gecombineerd met IPX4-waterdichtheid om de problemen aan te pakken die zich voordoen bij het dagelijkse tuinonderhoud.

  • Met een vermogen tot 30 cc op benzine is de Kress Commercial lijntrimmer geschikt voor uw dagelijkse tuinonderhoud en de zware omstandigheden van overwoekerde gebieden die meestal een grotere trimmer nodig hebben. Met een eenvoudige druk op de knop kunt u het toerental regelen voor het vermogen dat nodig is tijdens het trimmen.
  • "Het Kress 8-minute CyberSystem heeft het productpotentieel volledig ontsloten tot een 10x langere levensduur van de accu*, 2x meer vermogen*, een oplaadtijd van 8 minuten* en nul uitvaltijd. Gedaan met wachten; start vandaag nog met uw overgang naar nulemissie. * Tot 10x meer laad-/ontlaadcycli van de accu in vergelijking met 18650/21700 lithium-ioncellen *Tot 2x maximale momentele vermogensafgifte in vergelijking met 18650 lithium-ioncellen *Bij het opladen van 4 Ah of 11 Ah Kress Commercial accu's met de KAC875 lader"
  • Dankzij de functie voor snelle toevoer van de lijn kan er meer worden getrimd en hoeft de lijn minder te worden gewikkeld, waardoor de efficiëntie maximaal blijft.
  • Stalen aandrijfas voor extreme duurzaamheid, geweerkern voor snelle acceleratie.
  • Het ingebouwde LED-bedieningspaneel toont het energieniveau van de accu en de beschikbare instellingen.
  • De borstelloze motoren van Kress bieden meer vermogen, een langere looptijd en een langere levensduur dan borstelmotoren.
  • De slank ontworpen trimmerbescherming biedt uitstekend zicht voor nauwkeurig trimmen, terwijl weggeslingerde voorwerpen tot een minimum beperkt blijven.
  • De Kress aluminium versnellingskop is ontworpen voor de veeleisende toepassingen in de tuinbouw, dag na dag, week na week, seizoen na seizoen.
  • Met een IPX4 waterdichtheidsclassificatie hoeft u zich geen zorgen te maken over de afwerking van de klus, zelfs niet op natte dagen als de regen maar niet lijkt op te houden.
Top